handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra beautyloft.dk. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og hurup beauty loft.

Pris og betaling 

Hos beautyloft.dk kan du bestille dine varer online og betale via: paypal

Alle priser på beautyloft.dk er i danske kroner (DKK) og er inkl. Moms. Priserne opdateres løbende og der tages forbehold for trykfejl.

 
Reklamation 

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra beautyloft.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til beautyloft.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, beautyloft.dk har stillet dig i udsigt. I forbindelse med reklamationssager afholder beautyloft.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang, og du vil blive informeret om det videre forløb via e-mail når vi har modtaget varen.

 
Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel.

Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger, forbedre brugeroplevelsen og til at støtte markedsføringen af vores services. Læs mere her