Covid-19 retningslinjer

Vi har virkelig glædet os til at åbne dørene igen, men vi er også opsatte på at sikkerhed og sundhed kommer før et friskt og lækkert udseende. Hvis du har en tid hos os efter genåbning bedes du følge disse retningslinjer nøje – så vi sammen sikrer mindst mulig smitterisko og passer godt på hinanden:

 

kom kun hvis …

Du er HELT rask – selv milde symptomer er aflysningsårsag. Det samme gælder selvfølgelig personalet. Kontakt os venligst i så god tid du kan – men lad være med at møde op hvis du er i tvivl. Vores aflysningsgebyr opkræves naturligvis ikke i øjeblikket.

kom alene –

Og kom til tiden. Hvis du kommer før tid, bedes du vente udenfor således du først er i klinikken lige et par minutter før din behandling starter.

håndsprit

Benyt sprit ved indgangen og gerne flere gange under dit besøg. Disse er opstillet alle steder.

afstand

Vi beder om at holde 2 meters afstand i venteværelset. Max 2 kunder på samme tid. Rør ikke ved produkter og testere – spørg hvis du ønsker at købe produkter.

Gå ikke for tæt på receptionsdisken. Betal gerne med mobilepay på afstand. Book gerne selv dine tider online frem for at gøre det i klinikken.

værnemidler

Sikkerhed er vigtigt for os, og vi benytter selvfølgelig værnemidler for alles sikkerheds skyld. Det er ikke sikkert man får helt den samme følelse af nærhed og smil igennem mundbind – men I skal vide at smilet er stort indenunder fordi vi får lov at tage imod jer igen! Vi håber i vil hjælpe os med at passe på hinanden i denne tid.

 

 

Book dine tider her

 

Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger, forbedre brugeroplevelsen og til at støtte markedsføringen af vores services. Læs mere her